رویای من

علایق و آرمان ها و مطالب دوست داشتنی شخصی من

رویای من

علایق و آرمان ها و مطالب دوست داشتنی شخصی من

خواص دارویی یونجه

نام فارسی:یونجه

نام علمی:Medicago sativa
نام عمومی:Alfalfa
نام انگلیسی:Alfalfa
نام عربی:برسیم حجازی
نام آلمانی:Luzerne
نان فرانسوی:Luzerne

نام خانواده:Leguminosae(نخود)


گیاه شناسی:
 

یونجه گیاهی است پایا به ارتفاع حداکثر 80سانتی متر.برگ های آن از 3برگچه دندانه دار تشکیل شده وگل های درشت وبه صورت خوشه های دراز به رنگ زرد وگاهی آبی مایل به بنفش می باشند.این گل ها شهد فراوانی دارند ومورد توجه زنبور عسل هستند.میوه گیاه نیام مانند به شکل داس وپیچ خورده می باشد.یونجه خودروست ودر مناطق معتدل آسیا وشمال آفرقا می روید؛ولی به علت استفاده زیاد، به خصوص به عنوان غذای دام ،امروزه در بیشتر نقاط جهان کشت می شود.یونجه در ایران از قدیم مورد استفاده بوده ودر بیشتر مناطق کشت می گردد.

تاریخچه:
 

یونجه همیشه نقش مهمی در علوفه دام داشته است.احتمالا، برای اولین بار، در آسیای جنوب شرقی از آن استفاده می شده است.عرب ها که یونجه را به اسب های خود می دادند ،معتقد بودند آنها را چابک وقوی می کندوآن را ال-فال-فا یعنی((پدر همه غذاها))می نامیدند.داستان های نقل شده از کاربردهای پزشکی یونجه،برگ های این گیاه مدر وبرای درمان ناراحتی های کلیه ،مثانه وپروستات مفید است.
فرآورده های به دست آمده از برگ یونجه به دلیل خاصیت ضد آزتروز،ضد دیابت،ضد آسم ودرمان سوءهاضمه مشتریان زیادی را به خود جلب کرده است.عصاره یونجه در مواد پخته شده ،نوشابه ها وغذاهای آماده به کار می رودوگیاه از جهت کلروفیل وکاروتن موجود در آن یک منبع تجاری به حساب می آید.

ترکیبات مهم:
 

برگ های یونجه سرشار از مواد پروتئینی ،کلسیم ونیز بعضی از مواد معدنی ،کاروتن ،ویتامین های EوKوچند ویتامین محلول در آب هستند.
به نظر می رسد در این گیاه وجوانه های آن یک فراکنش حاوی ساپونین استروئیدی موجب کاهش کلسترول وهمولیز گلبول های قرمز باشد.
دانه های یونجه حاوی مواد سمی اسید آمینه ال-کاناوانین(نوعی آنالوگ آرژنین)است.جوانه بعضی یونجه های کاشتنی تا13گرم برکیلوگرم (وزن خشک یونجه)کاناوانین دارد.این ماده در یونجه رسیده به مراتب کاهش می یابد.در دانه یونجه همچنین دو آلکالوئید به نام های استاکیدرین و هومواستاکیدرین وجوددارد که قاعده آور وشیرافزمی باشند.
دانه ها حاوی تا11درصد روغن خشک شونده هستند که درنقاشی و وارنیش مورد استفاده قرار می گیرند.بیشتر ترکیبات یونجه به خوبی شناسایی شده اند وپودر برگ یونجه به صورت قرص وکپسول
ویا فرآورده های دیگر، بعنوان مکمل غذایی ،استفاده زیادی دارد.

شاخه های نورسته یونجه حاوی حدود 83درصدآب،6درصد پروتئین ،4درصد چربی،9/5درصد کربوهیدرات،3درصد فیبر واملاحی ازجمله کلسیم 12میلی گرم درصد،فسفر51میلی گرم درصد وآهن 5/5میلی گرم درصدهستند.ویتامین های یونجه عبارتند از :ویتامینA،ویتامین C،ریبوفلاوین،نیاسین وتیامین .خاکستر تام یونجه حدود 1/5درصد است.


داروشناختی واثرات مهم:
 

آزمایش های خارج از بدن نشان داده اند.ساپونین های یونجه همولیز کننده گلبول های قرمز هستند.
چندین مطالعه نشان داده است که مصرف یونجه در حیوانات باعث کاهش جذب کلسترول وکاهش تصلب شرایین می شود.تحقیقات دیگری در خارج از بدن حاکی از آن است که الیاف(فیبر)وساپونین های گیاه یونجه به مقدار قابل توجهی به کلسترول می چسبند.
فرآورده ای به نام کلستاید درآمریکا تهیه شده که حاوی 900میلی گرم عصاره یونجه 100میلی گرم اسید سیتریک است.سازندگان ادعا می کنند این فرآورده ،کلسترول موجود در معده را قبل از اینکه به کبد برسد ،خنثی می کند.در این صورت کلسترول بدون عوارض جانبی از بدن خارج می شود.همچنین، هیچ مدرک علمی مبنی براین که کاناوانین میزان کلسترول را تغییرمی دهد، وجود ندارد.

طریقه ومیزان مصرف:
 

1تا2قاشق غذاخوری برگ خشک (معادل 5تا10گرم)گیاه را می توان دریک لیوان آب حل وتا3نوبت در روز مصرف کرد.
تنتور:هرنوبت 5تا10میلی لیتر تنتور وتا3نوبت در روز.
کپسول:کپسول های 370میلی گرمی تا سه بار در روز.کپسول های 500میلی گرمی 1تا2بار در روز.کپسول یونجه برای افزایش وزن توصیه می شود.

تداخل داروویی:
 

ویتامینKموجود در یونجه ممکن است با مواد ضد انعقاد مانند وارفارین تداخل کند ومدت زمان پروترومبین را کاهش دهد وبه همین دلیل عمل افزایش قدرت دفاعی بدن توسط کورتیکو استروئیدها وسیکلوسپیرین ها راتحت تاثیر قرار دهد؛لذا توصیه می شود افرادی که نقص ایمنی دارند وهمچنین خردسالان، در مصرف آن احتیاط کنند.

عوارض جانبی:
 

مصرف یونجه در بعضی از نوزادان ممکن است باعث مشکلات پوستی ،مشکلات روده ای -معده ای وبالا رفتن اورات سرم شود.

مصرف در دوران شیردهی وبارداری:
 

توصیه می شود دانه های یونجه در این دوران مصرف نشود.

مهم ترین اثرات گزارش شده:
 

سقط کننده،ضدشرابین،ضدمیکروب، ضد التهاب،ضد تب،ضدآسکوربوت،ضداسپاسم،صفراآور،مسهل،هضم کننده،ادرار آور،قاعده آور،استروژنیک،سیانوژنیک،قارچ کش،همولیزکننده،منعقد کننده خون، کاهش دهنده کلسترول ،کاهش دهنده قند خون ،شیرافزا ،محرک، تقویت کننده معده وبدن.




نکات قالب توجه:
 

1-باتوجه به وجود اسید آمینه کاناوانین در دانه ها،خوردن آن ممکن است باعث مسمومیت وعوارض دیگر شود.
2-به علت وجود دوآلکالوئیداستاکیدرین وهمواستاکیدرین ،به خصوص در دا نه ها، مصرف زیاد یونجه ویا دانه آن ممکن است باعث خونریزی ویا ازدیاد شیر زنان شود.
3-آلودگی مربوط به گیاه یونجه ویا دانه گرده آن می تواند در موارد معدودی ایجاد عارضه کند.
4-فرآورده های یونجه به خاطر املاح معدنی ،ویتامین ها ومواد مغذی پروتئینی آن، به عنوان مکمل غذایی مصرف زیادی در جهان دارند.
5-درقسمت هایی ازچین وروسیه از برگ های نازک یونجه مانند سبزی خوراکی استفاده می کنند؛ بنابر این به شرط ضد عفونی کردن ،مصرف مداوم آن بلامانع است.
6-درصورت تمایل به مصرف این گیاه،توصیه می شود از جوانه ودانه آن استفاده نشود.
7-از نظر تجربی در گذشته برای استفاده خوراکی از دومین چیدن به بعد جهت انسان استفاده می نموده اند،دلیل آن احتمالا مربوط به درصد بالاتری از مواد ناسازگار با انسان در چیدن اول است.
8-برای اطمینان از اثر بخشی یونجه بهتر است از فرآورده های استاندارد آن ،که به طور صنعتی تهیه می شوند، استفاده گردد.
9-کاشت یونجه یکی از بهترین روش های جلوگیری ازفقر خاک وکاشت بعدی محصولاتی چون سیب زمینی، برنج، خیار سبز، کاهو ،گوجه ،ذرت، سیب وپرتغال است.
10-از عصاره یونجه در مواد پختنی، کیک ،مواد فریز شدنی غذا، ژلاتین ها وگوشت استفاده می شود.این گیاه یکی از منابع غنی کلروفیل وکاروتن است.
11-از الیاف یونجه در صنعت تهیه کاغذ استفاده می شود.

گیاه شناسی یونجه


یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر میرسد برگهای آن دارای سه برگچه می باشد برگچه های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است .گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن می باشد .یونجه ریشه ای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ می کند و بنابراین منبع ویتامین ها و مواد معدنی است که از خاک می گیرد .

یونجه از زمانهای بسیار قدیم در ایران کشت می شده است و در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح از یاران به یونان برده شد و در قرن هفتم بعد از میلاد به اروپا راه یافت . یونجه در ایران در مناطق مرکزی و جنوبی به مقدار بسیار زیاد کشت می شود .زنبور عسل گل یونجه را دوست درد واز آن شهد زیادی بدست می آورد و تبدیل به عسل می کند .پرورش این گیاه در قدیم برای تهیه علوفه چهارپایان بوده ولی در حال حاضر بعلت درا بودن مواد مغذی به مصرف غذایی نیز می رسد .

ترکیبات شیمیایی

یونجه سرشار از ویتامین های A,C,E,K و همچنین دارای آمیلاز که انزیم مخصوص هضم مواد نشاسته ای است می باشد . آنزیم های بسیاری در یونجه یافت می شود بعنوان مثال می توان از امولسین ،اینورتاز ، و پکتیاز نام برد .یونجه دارای حدود 20%پروتئین می باشد پروتئین های موجود در یونجه عبارتند از :لیزین ،آرژنین ، هیستیدین ، آدنین ، فنیل آلانین ،آسپاراژین و سیستین . یونجه دارای اسید فسفریک نیز هست یونجه همچنین دارای منیزیوم ، آهن و مقدر جزئی ارسنیک و سیلیس است بنابراین یونجه از نظر مواد غذایی بسیار قوی است و غذای خوبی برای انسان و حیوانات است .

خواص داروئی : یونجه از نظر طب قدیم ایران گرم است . البته تاره آن گرم و تر و خشک شده آن گرم و خشک است .

    یونجه از نظر اینکه دارای بسیاری از مواد معدنی می باشد شیره آن برای بچه هایی که در حال رشد هستند و اسخوان بندی محکمی ندارند بسیار مفید است . حتی امروزه پودر این گیاه را در داروخانه ها می فروشند که آنرا می توان برای بچه های شیر خوار مصرف کرد .برای تهیه شیره یونجه باید مقدار 300 گرم یونجه را در یک لیتر آب ریخت و آنرا جوشانید تا مقدار آب آن به نصف تقلیل یابد سپس آنرا صاف کرده و مقدر کمی عسل به آن اضافه کنید که بصورت شربت داراید . مقدار مصرف برای طفل 200 گرم در روز است و برای اطفال شیرخوار حدود 50 گرم یم باشد که می توان به شیر آنها اضافه نمود . اشخاص بزرگسال هم برای بالا بردن انرژی می توانند از این شیره استفاده کنند.
    یونجه رابصورت تازه و یا جوانه آنها رابا سالاد میل کنید . جوانه یونجه را بصورت بسته بندی شده می توانید از سوپر مارکتها خریدری کنید .
    یونجه ملین است.
    یونجه دو برابر اسفناج آهن دارد بنابراین خونساز است و برای کسانیکه به کم خونی مبتلا هستند مفید است.
    یونجه بعلت درا بودن آهن برای درمان بیماری راشیتیسم بکار می رود .
    عوارض کمبود ویتامین ث با خوردن یونجه از بین میرود.
    یونجه تازه در بسیاری از کشورها مانند چین و روسیه و آمریکا به مقدار زیاد بجاری اسفناج مصرف می شود.
    یونجه را در داروخانه ها و فروشگاههای گیاهان دارویی و یا برخی از داروخانه ها بصورت پودر ، کپسول و قرص بفروش می رسانند . مقدارمصرف آن سه قرص در روز است.
    با همه مزایایی که یونجه درد در خوردن تازه آن نباید زیاده روی کرد زیرا بسیار نفاخ است و حتی حیواناتی که به مقدار زیا د از آن می خورند بعلت گاز زیاد ممکن است تلف شوند.
    ضماد پخته یونجه را اگر روزی چند بار روی اعضایی که رعضه دارند بگذارید آنها را شفا می دهد.
    تخم یونجه قاعده آور است و برای این منظور تخم یونجه را بصورت دم کرده مصرف کنید .
    دم کرده یونجه درمان اسهال است.
    برای نرم کردن سینه و تسکین سرفه روزی 2-3 فنجان دم کرده تخم یونجه را مصرف کنید.
    برای درمان لقوه و رعشه تخم یونجه را در روغن زیتون بریزید و مدت یک هفته جلوی آفتاب بگذارید سپس آنرا صاف کنید و روزی چند قاشق از آنرا بخورید و همچنین روی اعضایی که رعشه دارند بمالید.
    یونجه حاوی مقدارزیادی ویتامین است . کوبیده آن زخم را بسرعت الیتام داده و از خونریزی جلوگیری می کند .



مضرات :مضرات خاصی برای آن بیان نشده است.

ارتباط بهره هوشی با انتخاب مرورگر اینترنت!

کاربران به محض ورود در سایت باید به سوالاتی در مورد سن و جنسیت خود پاسخ داده و سپس آزمایشات مرتبط با گروه خود را انجام می‌دادند.

در پژوهشی که احتمالا به بحث جنجال‌برانگیزی تبدیل خواهد شد، یک شرکت مشاوره روانسنجی مستقر در بریتیش کلمبیا، در گزارشی اظهار کرده کاربران مرورگر اینترنت اکسپلورر از بهره هوشی کمتری نسبت به کاربران سایر مرورگرها برخوردار هستند.


شرکت «آپتی‌کوانت» این ادعای خود را بر پایه نتایج بدست آمده از کاربران آن‌لاین در آزمایش آن‌لاین مقیاس هوش بزرگسالان وکسلر خوانده است.

نتایج این آزمایش از میان 100 هزار انگلیسی زبان در نیوزلند، استرالیا، انگلستان، کانادا و آمریکا در یک دوره چهار هفته‌ای جمع‌آوری شده که نتایج آنها با مرورگری که برای دستیابی به این آزمایش مورد استفاده قرار می‌گرفت، به مقایسه گذاشته شد.

در این گزارش، شرکت آپتی‌کوانت به توصیف چگونگی دستیابی افراد به این آزمایش از طریق نمایش موتور جست‌وجو یا تبلیغات موجود در سایر سایتها پرداخته، بدین معنی که این افراد به دنبال انجام چنین آزمایشی بودند. همچنین افرادی که سن خود را زیر 16 سال اعلام کرده بودند، به سایتهای دیگر راهنمایی شده و در نتیجه از پژوهش حذف می‌شدند.

کاربران به محض ورود در سایت باید به سوالاتی در مورد سن و جنسیت خود پاسخ داده و سپس آزمایشات مرتبط با گروه خود را انجام می‌دادند.

پس از دوره چهار هفته‌ای این پژوهش، نتایج آزمایش با مرورگرها مقایسه شد و به گفته این شرکت، نتایج به صورت واضح نشان دادند که کاربران مرورگرهای دیگر به جز اینترنت اکسپلورر، مانند فایرفاکس، کروم، سافاری، کامینو و اوپرا از نتایج بالاتری برخوردار بودند.

علاوه بر گروه‌بندی افراد با نتایج پایین‌تر، به عنوان کم هوش، نویسندگان آپتی‌کوانت همچنین اظهار کردند که چنین بازدیدکنندگانی از مقاومت بیشتری در برابر تغییر برخوردار بودند که می‌تواند در برابر هر نرم‌افزار دیگر در بازار نیز همین‌طور باشد.

یکی از جنبه‌های جالب این گزارش در چگونگی تفسیر نتایج آزمایش به عنوان «بالا» یا «پایین» به جای «بالا» یا «زیر میانگین» است؛ حالتی که در مطالعات مشابه بیشتر دیده می‌شود. دلیل این انتخاب این است که در حالت اول یک حس قضاوت وجود دارد؛ در حالیکه در حالت دوم چنین حسی وجود ندارد. از این رو، نویسندگان در این پژوهش دریافتند : « برخی از کاربران از برخی دیگر باهوشتر هستند » ؛ به جای این که به این نتیجه برسند: «برخی از سطوح بالاتر یا پایین‌تر از حد میانگین هوش قرار دارند.»

جالب‌تر این که برخی از کاربران وفادار به اینترنت اکسپلورر قصد دارند از آپتی‌کوانت به خاطر این گزارش شکایت کرده و لئونارد هاوارد، مدیرعامل این شرکت از دریافت تعداد زیادی ایمیل انزجارآمیز خبر داده است.

چگونه با تلفن همراه به اینترنت وصل شویم؟

اما در روش غیرحضوری مشترکین در صورتیکه خدمات غیرحضوری (E-Care) تلفن همراه خود را فعال کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سایت همراه اول نسبت به فعالسازی سرویس دیتا اقدام کنند.


دیتا یکی از سرویس‌های ویژه برای سیم‌کارت‌های دایمی همراه اول است که با فعال‌سازی آن، امکان اتصال به شبکه اینترنت ازطریق تلفن همراه و ارسال و دریافت فایل برای مشترکین در زمان حرکت و مکان‌هایی که برقراری ارتباط به‌وسیله خط تلفن ثابت و یا سرویس GPRS میسر نیست، امکان‌پذیر می‌شود.

فعال‌سازی سرویس دیتا به دو صورت حضوری و غیرحضوری است؛ در روش حضوری مشترکین می‌توانند با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی و تکمیل فرم مربوطه و ارائه مدارک (اصل و تصویر کارت ملی و آخرین قبض پرداختی) اقدام کنند و سیستم یک شماره به سرویس دیتا اختصاص می‌دهد.

اما در روش غیرحضوری مشترکین در صورتیکه خدمات غیرحضوری (E-Care) تلفن همراه خود را فعال کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سایت همراه اول نسبت به فعالسازی سرویس دیتا اقدام کنند.

پس از فعال‌سازی سرویس دیتا، در صورتی که گوشی مشترک، این سرویس را پشتیبانی کند، مشترک می تواند به یکی از 2 روش زیر به اینترنت متصل شوند؛

در روش اول، مشترکینی که گوشی تلفن همراهشان دارای سیستم عامل با قابلیت تعریف dialup connection است، می توانند با تعریف یک اتصال dialup connection درگوشی خود، مستقیما به اینترنت متصل شوند.

در روش دوم، گوشی تلفن همراه به‌عنوان یک مودم عمل کرده و از طریق کابل رابط به رایانه شخصی متصل شده و در رایانه یک اتصال Dial up connection تعریف می‌شود و بدین ترتیب رایانه شخصی به اینترنت متصل خواهد شد.

جهت فعال کردن dial up connection، مشترک باید کارت اینترنت تهیه کند و از روی کارت، اطلاعات مربوط بهنام کاربری، کلمه عبور و شماره تماس ISP مربوطه را وارد کند.

جهت ارسال فایل به مشترکینی که سرویس دیتای آن‌ها فعال است، می‌توان از برنامه Hyperterminal و یا برنامه‌های مشابه، برای ارتباط باید از شماره دیتای اختصاص یافته به مشترک استفاده کرد.

اما درباره بررسی فعال بودن سرویس؛ درصورت تماس با شماره دیتای اختصاص یافته برروی صفحه نمایشگر پیام Data call"" را مشاهده می‌کنید.

برای قطع سرویس می توان از این دو روش استفاده کرد:

الف) حضوری: مشترکین می‌توانند، به دفاترخدمات ارتباطی مراجعه و فرم مربوطه را تکمیل و مدارک لازم (اصل و تصویر کارت ملی را ارائه کنند.

ب) غیرحضوری: مشترکین در صورتی که خدمات غیرحضوری (E-Care) تلفن همراه خود را فعال کرده‌اند می‌توانند با مراجعه به سایت همراه نسبت به قطع سرویس دیتا اقدام کنند.

اتصال کامپیوتر به گوشی شما را برای استفاده از سرویس GPRS

در این مقاله قصد داریم نحوه اتصال کامپیوتر به گوشی شما را برای استفاده از سرویس GPRS سیم کارت های ایرانسل توضیح دهیم. در واقع شما پس از اجرای مراحل زیر می توانید بدون اینکه از اتصال ADSL و یا Dial Up استفاده کنید ، تنها با اتصال گوشی خود به کامپیوترتان از گشت و گذار در اینترنت لذت ببرید.

گفتنی است که سیستم عامل پیشفرض کامپیوتری که در این مقاله از آن استفاده می شود ، سیستم عامل ویندوز XP سرویس پک 2 است.

1 - قبل از شروع به کار حتماً از فعال شدن سرویس GPRS روی گوشی خود مطمئن شوید. برای این منظور ببنید آیا می توانید  با Browser گوشی خود سایتی مثل www.gmail.com را مشاهده کنید یا خیر. اگر توانستید این سایت را مشاهده کنید می توانید به مرحله بعد بروید.

2 - برای شروع نرم افزار مربوط به گوشی خود را که معمولاً PC Suite نام دارد را از درون CD عرضه شده به همراه گوشی بر روی کامپیوتر خود نصب کنید سپس از طریق کابل USB با بلوتوث گوشی را به کامپیوتر متصل نمایید و کمی صبر کنید تا مشخصات و تجهیزات گوشی شما بطور کامل توسط کامپیوتر شناخته شود. در این مرحله شما می توانید با مراجعه به نرم افزار PC Suite که روی کامپیوتر خود نصب کردید از صحت اتصال گوشی خود به کامپیوترتان مطمئن شوید. پس از طی این مرحله کامپیوتر شما گوشی متصل شده را به عنوان یک مودم نیز می شناسد. برای اینکه مطمئن شوید که گوشی شما اکنون به عنوان مودم نیز به کامپیوتر معرفی شده به قسمت " Phone and modem option " از منوی “ Control Panel “ سیستم خود مراجعه و با کلیک بر روی قسمت " Modems " ببینید نام گوشی خود را در اینجا مشاهده می کنید یا نه.



( در این شکل ما یک گوشی P990 را به عنوان مودم به کامپیوتر معرفی کرده ایم )



3 – در مرحله باید از طریق منوی " Create a new connection " در قسمت " Network Connections " یک اتصال Dial Up تعریف کنیم و در مرحله ای که باید مودم انتخاب شود ، گوشی را به عنوان مودم انتخاب کنیم. 




( گوشی باید به عنوان مودم برای تعریف اتصال Dial Up انتخاب شود )




4 – مهمترین مرحله کار این مرحله است. در این مرحله باید در جایی که شماره تلفن برای Dial کردن وارد می شود عدد زیر وارد شود :
برای گوشی های سونی اریکسون شماره :   *99***8#
برای گوشی های نوکیا شماره :    *99#
و کادرهای User Name و Password در قسمت بعد کاملاً خالی بماند.




( در اینجا ما از یک گوشی سونی اریکسون به عنوان مودم استفاده می کنیم پس شماره *99***8# را وارد می کنیم )




5 – در این مرحله با مراجعه مجدد به قسمت " Network Connections " اتصال Dial up که ساختید را فعال کنید و از گشت و گذار در اینترنت لذت ببرید.